2025; nieuw jaar, nieuwe dingen.

vuurwerk met 2025 tekst op voorgrond

Ondanks dat het eerste bericht op eten met een slager van november 2023 is. Is het echte avontuur eigenlijk pas in 2024 begonnen met een simpel gerookt stukje kip.
Maar eerst een gelukkig nieuw jaar aan iedereen die dit leest. Moge 2025 iedereen een hoop goeds en lekkers brengen om van te genieten!

Al het begin is lastig…

2024 was echt een uitdaging wat dit (de site) betreft. Ik heb ontdekt wat er allemaal komt kijken bij het beheren van een simpele site voor het bijhouden van experimenten in de keuken. Ik zou al deze experimenten en de daarbij behorende theorie lekker achter de schermen kunnen houden zoals ieder ander. Alleen vindt ik het veel te leuk om dieper in te gaan op de achter liggende werking van dingen en inzicht te geven waarom iets op een bepaalde manier wordt gedaan.

Het was de bedoeling om in 2024 ook een paar recepten te plaatsen, dit is echter niet gelukt omdat ik nog zoekende was (en nog ben) naar een manier om recepten zo gedetailleerd mogelijk op te schrijven, maar toch simpel en toegankelijk voor iedereen.

Dit is een grotere uitdaging dan verwacht.vooral aangezien ik (zowel persoonlijk en als slager) altijd grammen werk, terwijl de rest van Nederland theelepels en eetlepels gebruikt voor recepturen. Kopjes en zijn ook zoiets, ik snap ze niet en bots er elke keer mee.
Ik heb daarnaast ook nog niet echt een recept gevonden waar ik zelf 100% mee tevreden ben. Dus een receptuur waar ik tevreden mee ben, makkelijk bruikbaar is voor iedereen en toch duidelijk? Tja dat duurt helaas nog even.

…Daarna kan het nog steeds lastig zijn.

Dat was 2024, op naar het nieuwe 2025. Dit gaat een jaar zijn met veel veranderingen zowel voor de site als mijn manier van werken aan de site.
Momenteel wordt er gewerkt achter de schermen voor een nieuw uiterlijk van de site. Dit houdt in dat alles er iets netter en professioneler uitkomt te zien. De site zou ook beter moeten functioneren hierdoor. Met mijn minimale kennis van websites heb ik assistentie gevraagd aan mensen met iets meer kennis en ervaring. Die hulp helpt echt en daar ben ik ze dan ook dankbaar voor (misschien een keer iets lekkers maken als bedankje).

Naast dat een nieuw uiterlijk er mooier uitziet geeft het ook de mogelijkheid om dingen te automatiseren of beter te organiseren achter de schermen. Zo komt er een mogelijkheid voor recepturen beheer. Nu typ ik alles nog stap voor stap uit in het bericht. Dat gaat veranderen, maar daar zal de lezer weinig van merken en maakt het voor mij vooral overzichtelijker.

Geen advertenties.

Het nieuwe ontwerp komt ook met advertentie locaties. iets waar ik niet om zit te springen en gelukkig optioneel is. Misschien komt dit ooit nog in de toekomst, maar momenteel heb ik geen interesse in advertenties op m’n site. Ik doe dit voor m’n plezier en dat zal voorlopig ook zo blijven. Mochten er ooit advertenties komen dan werk ik het liefste samen met merken in plaats van Google.

Meer berichten? (Meer berichten!)

2025 is voor mij persoonlijk ook een grote verandering aangezien ik de keuze heb gemaakt om bij een andere slagerij te gaan werken om meer en andere ervaring op te doen. Dit geeft mij echter ook de mogelijkheid om mogelijk meer aan eten met een slager te werken en dus (hopelijk) meer berichten te plaatsen.

Wat ik vooral wil bereiken in 2025 is consistenter zijn met het plaatsen van berichten.
Dit wil ik bereiken door (strakkere) deadlines te gaan zetten voor mezelf en ook een reserve “voorraad” aan berichten te maken voor als er een keer iets gebeurt zodat er voor langere tijd toch berichten geplaatst zullen worden. In het begin zal dit gat nog groot zijn. Mijn bedoeling is om bij een grote voorraad de tijd tussen berichten te verkorten en dan ook korter te houden.
Het maken van zo’n reserve zal ook de tijd geven om bij andere berichten meer tijd te besteden aan kwaliteit of de theorie te doorgronden.

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Like 28
Close
Eten met een Slager - Meer dan alleen vlees.
Close